donderdag 26 september 2013

Een kleine AFO!

Na de workshop heb ik thuis (tussen huishoudelijke klusjes door) meteen doorgewerkt aan het handwerk-buidel-tasje met inhoud van Atelier Soed Idee. En ik ben zeer tevreden over het resultaat.
De complete set bij elkaar.
Een mooi tasje voor een klein handwerkprojectje. Ik denk dat ik het meer als sier op mijn werktafel neer leg dan dat ik hem ga gebruiken in de praktijk. Veel te mooi.
Tasje, naaldenmapje en een schaarhangertje.
Aan het tasje heb ik enkele bedeltjes gemaakt.
Een "simpel" buidel-tasje met inhoud.
Elke dag een steekje!
Gelukkig is mijn "echte" camera iets groter.
 Met deze bedeltjes komen enkele andere hobby's van mij ook aan bod, fotografie, reizen, quilten, en nog veel meer.
Het schaartje is een presentje van Soed Idee.

In elke (reis)tas zit wel een handwerkje.
En tijdens de workshop kregen we allemaal de maand-FreeBee "Acorn Sampler" van Simone. En in deze herfst-maand is dat een prachtig klein borduurpatroontje in een toepasselijke thema.
Mijn Herfst-Sleutel-Kast-Hanger.
Het borduurmotiefje heb ik geborduurd op een ruitjes-stof. Voor de achterkant heb ik dezelfde stof gebruikt maar dan schuin van draad. Rondom dicht gestikt, keren, licht opvullen met restant fiberfill en de opening dicht maken. Dan van bruin koord een lus gemaakt en ook rondom de "acorn" dit koord bevestigd voor een mooi randje. Onderaan een belletje (hoor ik of er iemand in de kast zit!!) en klaar.

Dat zijn (voorlopig) mijn AFO-tjes. Vanaf nu gaat het borduurwerk even in de kast. Want er liggen nog veel meer Quilt-UFO's te wachten en die hebben nu voorrang. En ook nog een tussen-door project en een opdracht-quilt en nog een paar dingen maken voor de eerstvolgende beurs.
O, waar haal ik nu weer die tijd vandaan?
Gewoon, één voor één zou mijn moeder zeggen. Dan komt het best voor elkaar. En met die wijze woorden ga ik maar eens aan de slag.

Groet van Quilt Quebbel, Maria.

4 opmerkingen:

miekequilt zei

Wat ziet het er leuk uit. Neem je het mee naar de Bee?

Judith zei

Oh wat enig, ik heb gewoon spijt dat ik niet heb meegedaan! Leuk ook hoe je er extra bedels aan hebt gehangen. Je zult er vast veel plezier van hebben

Yvonne zei

Leuk hoor zulke tussendoortjes. Enige kleine hebbedingetjes!

neeftje zei

Oo, wat is dit leuk!!!! Enig gedaan!