woensdag 21 november 2012

De lappenladies Bee

Vandaag was het weer Lappenladies Bee. Deze keer was Liesbeth de gastvrouw. Gezellig bijkletsen en de laatste werkjes en nieuwtjes doornemen. Voor Liesbeth was er nog een workshop te doen. De Lappenladies-Muizen-Familie werd vandaag uitgebreid met een nieuw lid.
De ladie met de rode oortjes!!
Een naam voor deze muizen-ladie is moeilijk te noemen. Dit is nog al een muis die veel reist. Dan zit zij in de polder en dan weer in een andere boerderij. En volgens eigen zeggen krijgt ze daar rode oortjes van. Ik denk van de inspanning die zij moet leveren. Al dat heen en weer reizen, is ook best wel vermoeiend. Het is ook een creatieve muis, ook al zegt ze dat niet van zichzelf. En ze staat altijd voor iedereen klaar.
En dan toch een toepasselijke naam zoeken. Ik denk "Ladie duizendpoot", is wel een juiste benaming.

De andere ladies waren ook weer erg productief geweest. Hier een paar voorbeelden.
Een van de vele kerststerren.
Ria is al in kerstsferen met haar 80 (ja heus tachtig) kerststerren voor in de kerstboom. Prachtig versierd met kraaltjes en lovertjes. Dat wordt vast een schitterende boom.
Pa en Ma Muis gaan op chic.
En Siet heeft een familie-uitbreiding van wel vier personen. De familie Muis is bij haar komen inwonen. En ik weet zeker, daar komen weer vele verhalen van.
Zoon en dochter muis mogen ook mee.
Het was weer een zeer geslaagde Bee-middag. Heerlijk gekwebbeld en gesnoept. Maar daarnaast ook veel gewerkt. De tijd vliegt voorbij en al snel rijden we huiswaarts, vol met nieuwe inspiratie.

Enne de geverfde stofjes hangen te drogen. En mooi dat ze zijn, morgen meer.
Groet van Quilt Quebbel, Maria

Geen opmerkingen: