woensdag 13 november 2013

PeperNotenPietenAtelier

Sinds gisteren is mijn werktafel een klein ateliertje geworden.
Vanuit Spanje kreeg ik een verzoek om wat assistentie te verlenen voor de drukke tijd die er aankomt. En dat wil ik wel doen.
Mmmmmm, lekker.
Naast het knutsel-pakket kreeg ik ook meteen een opdracht om diverse snoepjes te testen!
Wat een drukte in het "Quebbel-Atelier".
De naaimachine en alle andere materialen en knutsel-gereedschappen zijn in beslag genomen door een paar kleine mannekes. En samen met hen vliegen de spelden, schaar, naald en draad over de tafel.
Zouden deze Pieten ook naar Arnhem gaan?
Vanmiddag ga ik alle spullen laden voor de beurs in Arnhem en morgen ga ik er weer een gezellige, uitnodigende en inspirerende stand voor het QuiltersGilde (klik voor link) van maken.
Komen jullie ook?
De Handwerk en Quiltdagen (klik voor link) zijn in de Rijnhal in Arnhem. Aanstaande vrijdag 15 november en zaterdag 16 november wordt voor de derde keer deze beurs georganiseerd. Twee dagen lang inspiratie opdoen, nieuwe technieken ontdekken en materialen aanschaffen. Daarnaast zijn er ook unieke exposities te zien. Op de website staat een kortingsbon van 2 euro, de moeite waard, dacht ik.

Ik ga weer even verder in mijn Peper-Noten-Pieten-Atelier.
Groet van Quilt Quebbel, Maria.

5 opmerkingen:

Yvonne zei

Helaas, gaat mij niet lukken dit weekend maar Arnhem is zeker een leuke stad, ook om buiten de beurs om te bezoeken. Veel plezier! Je pietjes zijn schattig!

Chris zei

Je hebt maar geluk met de hulp van die mannekes, haha. Druk maar gezellig werkje. Heel veel plezier en succes op de beurs!

Karin zei

Veel plezier in Arnhem! Voor mij lukt het niet om dit weekend naar Arnhem te komen, ik moet ook assistentie verlenen aan de pieten. Een druk weekend dus met hulppiet zijn. ;)

miekequilt zei

Ik hoop zaterdag te komen. Vind Arnhem altijd gezellig, niet zo druk, gratis parkeren en niet alleen maar de bekende winkels, maar ook wat minder bekende.

miekequilt zei

Ik hoop zaterdag te komen. Vind de beurs in Arnhem altijd erg leuk, dus komen, mensen!!