vrijdag 23 augustus 2013

10 Jaar Movie Stars

Vandaag was er weer een Movie-Stars Bee na de zomerstop. Er waren wel Zomer-Bee's,(o.a. een verf-Bee, een quilt-frame-kamer-Bee, een camping-Bee en een mooi-uitzicht-terras-Bee) maar vanaf vandaag weer in het buurthuis. Enkele leden waren helaas niet in de gelegenheid om de eerste Bee van dit seizoen bij te wonen. Door ziekte en/of andere bezigheden waren we dus (nog) niet compleet vandaag.
The Movie Stars still going strong.
En net nu we ons 10-jarig bestaan gaan vieren!
Want al vele jaren komen we bij elkaar in het WaltDisney-buurthuis. Met veel plezier quilten, patchen, ideetjes uitwisselen, elkaar advies geven over van alles en nog wat, ja, zo vliegen die ochtenduurtjes om.
Maar vooral lekker kwebbelen. En ik, als super-quebbel voel me daar helemaal thuis.
In al die jaren zijn er wel wat wisselingen geweest, maar het aantal is en blijft zo rond de twaalf enthousiaste, vrolijke, gezellige quiltsters. De ene keer meer met quiltwerk bezig dan een andere keer, maar handwerken vinden we allemaal leuk.
Goed gereedschap is het halve (quilt)werk
Annie, onze stuwende kracht achter de Movie Stars, zorgt er altijd wel voor dat we bezig blijven.
En in al die jaren zijn er dan ook enkele groeps-werkstukken tot stand gekomen.
Deftige "Movie-Stars"
We proberen om elk jaar een groeps-quiltje voor de MiniatuurTentoonstelling van het Quiltersgilde te maken. Gezamenlijk buigen we ons dan over het thema en ieder maakt een blokje of deel voor het projekt.
En deze prachtige quiltjes hangen het gehele jaar in het lokaal van het buurthuis.
Petje/Hoedje af voor al dat quiltwerk.
Fruitig Rivierenland
En elke keer "vlag in top".
En naast al dat patchen en quilten hebben we ook altijd aandacht voor elkaar. Want als draad en naald rustig door de stofjes gaan, dan komen er vele onderwerpen aan de orde.
En voor dit jubileum-seizoen heeft Annie nog heel wat in petto!!??

Groet van Quilt Quebbel, Maria.

2 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat leuk, zo'n kwebbel-Bee. Jullie delen lief en leed met elkaar, al wel 10 jaar. Van harte gefeliciteerd!!!
Fijn weekend

Yvonne zei

Bedankt nog voor je mailtje. Ik ga er zeker iets mee doen. Wat zijn we toch een boffers met een Bee waar je zoveel mag delen met elkaar. Wij bestaan pas drie jaar en leren elkaar steeds beter kennen. Heel waardevol! Jullie maken prachtige dingen, veel plezier maar weer dit jaar met elkaar!