maandag 3 juni 2013

Einstein's Mysterie...

Vorig jaar heb ik de mysterie quilt uit Quiltnieuws gemaakt. Elk kwartaal een deel en aan het eind van het jaar een hele top af. Geweldig, vond ik dat. Niet alleen de spanning wat het volgende deel zou gaan worden, maar ook lekker verdeeld over een heel jaar een top af kunnen krijgen. Begin dit jaar ben ik gaan quilten en de quilt was snel af. Als je iets leuk vind, ja dan kan het snel gaan!!
En, omdat het zo leuk is, ben ik weer voor de mysterie gevallen.
Waar ze in de top komen? Afwachten.
Deel een, vier gelijke blokken, zijn al af en op naar deel twee.
Ze lijken elke keer anders.
Deel twee zijn 16 kleine blokjes van 12,5 bij 12,5 cm.
Alles ligt klaar.
Vandaag begin ik met de voorbereiding, tekenen, knippen, snijden en pakketjes maken. Want stel voor dat het mooi weer gaat worden, dan kan ik buiten in het zonnetje lekker gaan patchen.

Groet van Quilt Quebbel, Maria.

2 opmerkingen:

Rose-Anne zei

Mooi, die blokken die je elke keer anders neer kunt leggen. Spannend. Veel plezier met deel 2, hoop dat je buiten kunt zitten. Hier is het voorlopig koud en grijs.
Groetjes, Rose-Anne

Anoniem zei

Dag Maria,

Mijn naam is Jantje, en ik doe voor het eerst mee aan een mistery quilt. Ook aan deze Einstein... Het was voor mij eerst wel een gepuzzel met het uitzoeken van lapjes, wat er bedoeld wordt met de hoeveelheid stof e.d. Maar gaandeweg leer ik er wel van. En helemaal nu ik jou voorbeeld heb gezien begint het kwartje steeds beter te vallen. Ik doe het op kartonnetjes.

Dankjewel voor het laten zien.

Hartelijke groeten van Jantje. (desmeedens@hotmail.com)