zondag 11 november 2012

Mix van berichten

Even een paar berichten van allerlei zaken.
Woensdag waren de Lappenladies bij elkaar en er was één muis een beetje verstopt gebleven. Die wil ik toch graag even aan jullie voorstellen.
Muis "Rietje Precies" was verdwaald.
Muis "Rietje Precies" houdt ervan om alles met geduld en precisie af te werken. Daarom is ze vaak iets langer bezig met een werkje dan menig andere knutsel-muis. Maar haar creatieve uitingen zijn niet mis.
Ze zit dan stilletjes in een hoekje te werken en komt vaak met de mooiste resultaten uit haar holletje, hi,hi. Ze was verdwaald in mijn fotomap maar gelukkig nog op tijd opgenomen in de Lappen-Ladies-Muizen Familie.

Deze week zijn veel medewerkers van het Quiltersgilde in het zonnetje gezet. Sommigen namen afscheid van het gilde ( niet als lid, hoor) en anderen omdat zij al vele jaren hun inzet aan het Gilde hebben gegeven. Maar voor alle medewerkers een dank voor het afgelopen jaar met een fijne, gezellige dag.
Iets voor op een kaart!!??
En het voelt als een kar met cadeautjes die je mee naar huis neemt. Nieuws over het aankomende jubileumjaar, bijkletsen met andere medewerkers en ook een werkelijk cadeautje voor eenieder.
Dieuwke vertelt over haar eigen handschrift in haar Art-quilts.
s'Middags was er een lezing door Dieuwke Frijda-Zijlstra (klik voor link), een textiel kunstenares. Prachtige quilts en mooie verhalen.
Iedereen kreeg weer nieuwe ideeen en inspiraties om een nieuw project op te starten.

Er zijn nog wel een paar berichten meer, maar die volgen een volgende keer.

Groet van Quilt Quebbel, Maria.

Geen opmerkingen: