maandag 29 oktober 2012

Even bijkomen van de beurs.

De beurs in Rotterdam is prima verlopen. Een kleine 25 nieuwe leden voor het Gilde hebben we kunnen inschrijven. En natuurlijk ook diverse kaarten verkocht.
Het is ook fijn dat vele leden even langs zijn gekomen. Een babbeltje, een reactie of een goede tip is altijd welkom.
Thuis nog lekker nagenieten.
Alle spullen staan al weer klaar voor de volgende beurs: De "Handwerk en Quiltdagen" in de Rijnhal te Arnhem.
Maar eerst even bijkomen van deze beurs, alhoewel! Gisteren toch al weer diverse handwerkjes opgepakt. Want een dag zonder naald en draad is maar niks.
De muffins zijn nu beter te zien.

De keukenquilt is nu naar mijn zin. De beige borduurlijnen heb ik met een blauw draadje opgepimpt. De muffins zijn nu ook van een grotere afstand te zien.
Luie-Wijven-steek, maar het gaat niet vanzelf.
Ook heb ik weer mijn breinaalden te voorschijn gehaald. Deze keer iets op naalden nummer 10 en met een luie-wijvensteek! Lekker snel, maar wel opletten dat je de juiste steken laat vallen. Het wordt een rolsjaal of hoe zoiets ook mag heten. De buurtjes op de beurs, Wolplein.nl (klik voor de link) hebben me aangestoken.

Nu ga ik eerst de normale maandag-morgen-huishoud-klusjes doen en vanmiddag misschien verder met naald en draad of breipen. Fijne dag allemaal.

Groet van Quilt Quebbel, Maria.

2 opmerkingen:

expat quilter returns home zei

Ook de verleiding niet kunnen weerstaan.... Ik heb ook nog gauw een bolletje wol gekocht voordat ik naar huis ging. Mooie kleur!!
Rose-Anne

Monique zei

Hallo,

Kunt u mij uitleggen hoe de luie wijven steek gaat, tot nu toe lukt het gewoon niet en wat ik verkeerd doe ik weet het niet!
Alvast bedankt!

Groet, Monique Jansen