vrijdag 24 augustus 2012

Movie Stars ZomerBee

Het was weer een heerlijke ZomerBee-ochtend. Deze keer was Trudi de gastvrouw. En dan staat de tafel heerlijk gevuld voor ons klaar. Met een grandioos uitzicht over water (op de foto deze keer niet te zien) zitten we op het balkon en genieten ervan.
Lekker kletsen en af en toe een steekje maken dan vliegt die ochtend weer voorbij.

De tafel was weer rijk gevuld
Er zijn altijd weer klusjes die we samen oplossen. Hoe groot de top is weet Trudi niet, maar Marina heeft een super-lang meetlint van wel 3 meter. En die wordt even uitgetest.

Mooie top die vraagt om te worden gequilt.
Marina heeft haar "Zomer-sterren-Quilt" laten zien. In een woord prachtig. Vol trots ligt die quilt op de tafel. En van de restanten maakt ze meteen al weer voorbereidingen voor een nieuw project.
Van "restjes" maak je zo weer een nieuw blok
Vele quiltsters hebben wel een UFO van hexagonnen. Ik zelf hoor daar zeker bij. En het is ook altijd een leuk werkje om te doen, waar je ook bent. Thuis, op een Bee, in de tuin of op de camping. En soms zijn er hexagonnen die als reisgezel al op vele plaatsen zijn geweest.

Er zijn hexagonnen die houden van het camper-leven!

Het was weer gezellig. Lekker kwebbelen over van alles en nog wat. Niet alle Movie Stars waren vandaag aanwezig. Het is ook nog zomervakantie. In september dan zal iedereen wel weer aanwezig zijn.

Geniet allemaal van dat wat er is.

Groet van Quilt Quebbel Maria

Geen opmerkingen: